Już nie tylko pasta i pizza. Oryginalne włoskie dania i produkty zyskują w Polsce coraz większą popularność

Home » Aktualności » Już nie tylko pasta i pizza. Oryginalne włoskie dania i produkty zyskują w Polsce coraz większą popularność

Już nie tylko pasta i pizza. Oryginalne włoskie dania i produkty zyskują w Polsce coraz większą popularność

14 września, 2022
  • Wartość i wyjątkowa jakość włoskich produktów;
  • Rola i znaczenia certyfikatów DOP, IGT i TSG;
  • Jedzenie jako element tożsamości kulturowej na scenie włoskiej.

To kwestie poruszane wspólnie z ekspertami branżowymi Emiliano Castagna, Grzegorz Łapanowski i Tessa Caponi – Borawska.

Dołącz do największej włoskiej społeczności przedsiębiorców w Polsce

Jesteś przedsiębiorcą i chcesz przyczynić się do rozwoju relacji biznesowej między Włochami a Polską? Lubisz Włochy i chcesz odkryć miejsce, które pozwoli Ci w pełni poczuć włoską atmosferę w Polsce? Nasze członkostwo jest dla Ciebie.

Elisabetta Caprino
Managing Director